Bye for now

Helgen har jag tillbringat tiden med min underbara Alex♥
Kollat på film och myst. Jag har även fått hjälpa honom att ta hand om sin tatuering, som han skaffade sig igår. Själv tycker jag att den är skitsnygg! :D
Har tyvärr ingen bild som jag kan visa för min kamera dog innan jag hann ta bilden.
Men med det här inlägget tänkte jag iaf säga att jag nog inte kommer skriva så mycker mer på bloggen förrän jag har kommit på något som jag kan skriva om än mina händelselösa dagnar.
Jag skulle gärna vilja saffa en hobby som jag kan skriva om, men pga min långa skoldagar har jag inte tid till det. Jag ska försöka skaffa mig tid och pengar till det så fort jag kan, för jag älskar verkligen att skriva, men vill ju så gärna om något speciellt än om mig.

Fredag kväll då!

Just nu pågor en utav min och älsklings vanliga fredags-mys-kvällar. :)
Som alltid sitter vi vid en varisn dator och tjockar i oss popcorn- och/eller ostbågar. Ikväll har vi varit lite duktiga och köpt juice ist för läsk, även om det kanske inehåller mer socker i juicen (A)
Aja jag kände för att lägga upp lite bilder innan jag ska börja leta efter någon film som jag och Alex ska se lite senare ikväll :)
Den här bilden har dock inget med kvällen att göra men kände mig tvungen till att visa er mitt nys söta halsban som jag skapat :)
Pärlan är från ett gamalt halsband som jag haft i evigheter. Barbie skon är från när jag va liten.. Den har lixom på något magiskt sätt lyckats förja efter mig sedag jag var liten. Och cupcaken har en kompis gjort till mig :)
Och nu mina kära läsare så kommer det några bilder som hör till denna kväll :)
Detta är mitt glas med juice som ni kanske ser då :P
Här har vi den skumma drickan som Alex köpte.. Det var en av de nya festis dryckerna med guvana och banansmak.. Det var inte riktigt mig grej så han får behålla den för sig själv :)
Men jag måste medge att det var en väldigt cool färg på den ;)

Ändrade planer

Blir ingen skola idag. Det var många i min grupp som skulle få flera timmars hål så de flyttade fram lektionen. Jag som har lovat pappa att trava ved kunde inte gå. Så ingen skola idag men får fortfarande närvara! :thumbup:
Ska fortfarande in till stan senare idag och träffa Becca och Alex :)

Våren är här och jag e på topp!

Godmorgon på er! Hoppas att alla e pigga och glada! Själv mår jag super idag och är helt utvilad!
Dagen blir väldigt soft idag så jag behöver inte "överanstränga" mig :)
Börjar kl 13.25 och slutar 14.20, SUPER :D
Ska ner på stan efter det och träffa en gammal kompis, då vi ska köpa lite biljetter. Ska även träffa en kompis som nyligen fyllde år, blev erbjuden att hänga på och fira henne idag men har inte pengar till det + att jag planerat att träffa min älskade Alex idag.
Aja ska inte tråka ut er nå mer nu med mitt liv :)
Tänkte ge er denna glass för att förvissa er om att glassäsongen nu har börjat! (iaf för mig :cool: )
Så köp er en glass och njut i vår solen! Jag ska faktiskt också ta och göra det idag hade jag tänkt :)
Puss på er! ♥

Dans

Drar iväg på dans nudå! Wiiio! :D

Kreativa jag!

Sitter i skolan och ska försöka komma på något mönster till en butik som jag antagligen fick välja av de som finns eller komma på en egen. Tänker mig då att komma på en egen butik som då såklart ska vara ett litet sött bageri ^^
då ska ett mönster vara till tapeter och tänker mig då lite i banan om rosa himmel med söta vita fluffiga moln, och sen så ska ett mönster vara till kassar och kartonger. Men de har jag inte kommit på något till än. Ska gå tillbaka till att vara kreativ nu!
Puss♥

SORRY!

Shit jag glömde nästan bort bloggen för ett tag här! 
Det har varit så mycket nu på sista tiden att jag inte har hunnit med något alls känns det som! Men nu är det iaf helg och ska försöka städa i mitt skåp med diverse saker i.. Ligger små högar med ihoptrasslade halsband och någon hög med små söta väskor.. Aja ska försöka ta itu med det efter maten.
Tänkte bara ge er denna bild från google.
Tänk er att allt på denna bild fast i ett skåp.. Där! nu vet ni hur det är i mitt skåp ^^
Puss hej! ♥

RSS 2.0