skola

Idag blire möte, och stan med Jennifer!
Fler inlägg dyker upp under dagen!

Sleepy time

Gokväll på er!
Ska alldeles strax sova men tänkte vara duktig och skriva ett inlägg till er först!
Jag sa tidigare idag att jag skulle förklara vad som skulle/är svårt för mig att få praktik och ett fjärde år, men tar det imårgon då jag ska få veta mer hos studievägledaren.
Imorgon efter skolan så ska jag träffa Jennifer! Ska kolla runt lite efter en ny väska och en ny vinterjacka. Det börjar bli ganska kallt ute så ska börja leta i tid :)
Men ni får ha en super bra kväll medans jag drömmer!

Proppmätt chey

Har precis kommit tillbaka till skolan från en asgod Kina buffé. Ångrar dock att jag åt för mycket, känns nästan som att jag behöver en magpumpning. Så mätt är jag! Ska snart ha skolform radering, så ska sitta och hålla tummarna för att det blir bra :)

skolfotografering

Ja nu har man varit slarvig igen och inte gjort nå inlägg på några dagar, men så kan de bli!
Idag har vi skolfotografering och hade helt glömt det förän nu.. Ska under min håla idag åka in till stan med några goa vänner och käka kinamat! YEEY! kommer bli as gott och man kommer antagligen äta för mycket. men det är det fett värt ;)
Igå fick jag veta om en massa problematiska saker angående praktik och att ta ett fjärde år. men det tar vi senare för nu ska jag ha webbdesign! Om jag blir nöjd med dagens arbeta så kanske jag kan lägga ut en länk till er.
Hare så bra så länge!!

Helg

Hellu alla! Sitter med min älskade pojkvän och käkar lite frukost. Blir nog en väldigt lugn dag idag med musik, film och spel. Till kvällen blir det kanske så att man drar ut ett tag men vi får se hur trött man är. Igår var jag i stan hela dagen! Va kvar istan efter skolan för att träffa lite goa vänner då vi rolla lite :P Aja ska käka klart nu så ska nog sluta skriva för tillfället. Tjao! ;)

Föreläsning

Hellu på er alla! Ska aldelles strax ha föreläsning om källkritik men tänkte göra ett litet kort inlägg här först! Idag ligger humöret på topp! Har sovit gott inatt, är sjukt taggad på rollspels-kväll och har pengar! Som sagt så är allt på topp! Nu ska jag vara konsentrerad så vi höres! :D

go kväll

Oshit! har ju inte skrivit nå inlägg alls idag! Nej men tycker faktiskt att jag har en tillräckligt bra anledning till de. Har ju nämligen varit i skolan sen 8 till halv fem, och har gått omkring som en zombie hela dagen. Är ju såsjukt trött, så ska nu bara skriva klart det här sen så ska man städa lite sedan SOVA!
Godnatt på er, jag lovar att vara lite mer aktiv i morgon ;)
Bjuder på en liten bild på mig såhär innan läggdags :)

En händelselös kväll

Hej på er! Jag vet inte om jag lyckas ta mig ut på inlines. Är nog alldeles för trött, så det blir väll en kväll framför en film med en kopp te.
Tänkte lägga upp lite uppiggande sommar bilder :)

På G hem

Ja då var ännu en dag över och jag känner mig ännu mer trött och sliten nu än vad jag gjorde i morse. Aja det är bara hem och vila upp sig inför en ny dag imorgon.

Seg morgon

Godmorgon på er! Denna morgon har varit den segaste morgonen sen skolan börja, och åter igen gör hösten sig påminnd genom att ge mig en förkylning. Idag kommer jag förhoppnings vis få sluta tidigare, och ska då utnyttja min nya lediga tid genom att dra ut på mina inlines. Önska mig lycka till med det!

Ännu en dag över

Då var ju ännu en dag över. Och det känns som att jag har lyckats med många saker idag, och det är jag väldigt glad över :) Idag på eftermiddagen har man övningskört lite och körde för första gången i sammhället, som (enligt mig) gick väldigt bra ;) senare nu på kvällen har man träffat bästa Alex,Jenn & Henke! :D Så kort sagt så har det varit en super dag och jag hoppas att det kommer fler såna här dagar och ofta :) Nu godnatt på er, jag ska knoppa nu ja!

Ännu en dag avklarad

Och då var även denna skoldagen över och några plus i kanten var att jag har fixat GK B och bokat tid hos studievägledaren för att prata om att få ett fjärde år och praktik (Y) Fick även sluta en och en halv timme tidigare från formgivningen där jag har världens ide till en lampa som vi ska göra i naturlig storlek. Kommer bli awesome! Mer info får ni när jag har utvecklat idéen lite mer :)

Ett fjärde år?

Jag sitter och funderar på om man ska prata med studievägledaren om att ha praktik två ggr i veckan, vart vet jag inte, men sen ta ett fjärde år där man pluggar in det man har missat. Även att skippa matte B nu i tvåan och också ta det de fjärde året. Men än så länge är det bara vandrande tankar. Men ska nog iaf kolla med studievägledaren om vidare information :) Men en sak som är klar är att jag har bytt bort foto B mot Grafisk komunikation B (GK B) och konst & ateljé mot psykologi A. Ska, om psykologi À är kul, även utöka mitt schema så att jag kan ha psykologi B i trean :)

Lång håla

Har nu lång håla på 4 timmer. Kul, eller inte :p Har precis haft webbdesign och det var SUPER! Kunde då aldrig tro att det skulle va så kul att få koda i HTML. Kommer blir jätte bra sen när man kan det ordentligt och kan koda här på bloggen :)

Ny dag, nya möjligheter

Godmorgon på er! Hoppas att ni har fint väder hos er, för hos mig är det bara kallt och grått. Påminner en om att hösten är här och att sommaren är över för i år. Sitter just nu på tåget på väg till skolan. Första timmen, webbdesign :) Ska återgå till det halvsovande stadiet man brukar ha såhär dags på morgonen. Tjao!

Sista inlägget för ikväll tror jag

Ja nu är det ju så att man ska upp tidigt imorgon så ska göra mig klar för att knoppa snart. Tänkte bara först hälsa er en god natts sömn med söta drömmar ^^

Ska bara dricka upp det sista av teet sen så är det koppdags ;)

Regnig dag idag

Hellu på er!
Efter en härlig dag i skolan med vänner är man nu hemma och har satt i sig lite käk. Ska inte göra så mycket ikväll, eftersom regnet öser ner ute så tycker jag att det passar bra med lite te och mys framför datorn.
Om jag inte minns fel heller så lovade ju jag att lägga upp en bild på håret idag :)
Den här bilden blev inte så bra men det var den bilden som man såg håret bäst på. Men man ser fortfarande inte hårets fulla längd :P
Den här bilden blev bättre, men som sagt så syns inte håret så mycket ^^
Ska koka te nu och mysa ner mig bland mina täcken, Tjao!

Ett nytt försök?

Ja nu när skolan har börjat igen så tänkte jag ge bloggen ett nytt försök. Ska först berätta lite kort om vad som har hänt mig i sommar, först och främst så har jag börjat tillskapa med några kompisar. Och jag lovar det är bättre än att spela World Of Warcraft, haha! Sen så har jag alldeles nyligen färgat håret och satt i hårförlängning, någon bild tänker jag inte lägga ut förrän imorgon ;) Sen i stort sett hela sommaren har jag umgåtts med goa vänner och chillat på bryggorna i Uppsala. Nu så har ju skolan börjat också så nu är man en 2a på GUC. Skolan har ju köpt Ipads till alla elever så kommer, om det funkar, för det mesta blogga från den för att hålla bloggen så uppdaterad som möjligt :) Men ska laga mat nu. Puss hej <3

RSS 2.0