Regelbunden sömn

Ska testa en sak nu i veckan. Ska försöka med en regelbunden tid. Ska kliva upp varje morgon klockan 06.00 och sedan gå och lägga mig senast 22.00. Då kommer jag få en regelbunden sömn på 8h som är rekomenderat (Y) Säger bara, önska mig lyckatill!

Snart så

Ja nu vare snart helg! Hoppas att ni ska göra något kul! Min helg har blivit ändrad men kommer fortfarande bli awesome! Ikväll blide Inge rollspel men kommer sitta och nörda iaf med datorer och ps2 (Y) Imorgon blide som så att jag ska följa med och hjälpa Jennifer på marknaden (tror att det är i ulvkvarna). Kommer bli kul! :) Ni får alla ha det bra så länge!

Inväntar tåg

Sitter nu som sagt på stationen och väntar på ett grymt försenat tåg.. Fick sluta lite tidigare idag och blev glad och trodde att jag skulle komma hem tidigare, men nej inte då. Va till studievägledaren idag och fick svar på mina frågor. Har bestämt mig för att skippa ett fjärde år. Det blir bara jobbigare så skiter i det. Fick svar på frågan om praktik och eftersom jag går på en friskola så kan jag inte ha praktik (sur chey), så det sket sig också. Men en sak har jag bestämt mig för, och det kommer funka! Jag ska söka in till programmet arkitektur sen på högskolan och det är något som jag ser fram emot! (fastän det är 5 års pluggande..)

Förkylningen närmar sig

Ja då vare ännu en dag i skolan. Inte så annorlunda från de andra skoldagarna. Ska tillbaka till studievägledaren idag eftersom jag inte fick någon information igår. Imorgon blide rollspel med kompisar. Och på lördag blide nörd-kväll hos mig med jenn och Henke :) Hare bra sålänge!!

RSS 2.0